tisdag 17 april 2012

3 Parningar..!!

Tiden rullar....

Ja nu har Vinna varit hos Bodil i 1 1/2 vecka lite drygt...Och det har resulterat sig i tre parningar med Kessu.
Så nu är det bara att hålla tummarna på resultat om några veckor. Planerad valpning sker kring v. 24 och leverans v. 32.

Förhoppningsvis kommer hon hem till helgen, men det beror på om Bodil´s Japanska spetstik som är dräktig ska valpa eller inte..Annars så kommer hon hem till nästa helg, men då är juh jag inte hemma, är på KFÖ med FM och kommer inte hem förrens söndag eftermiddag. Tur man är ledig måndag, tisdag så man får ta igen lite tid....Längtar såå efter våra promenader tillsammans, man blir ganska lat när man inte har hund hemma, men det lär väl inte bli bättre när hon åker tillbaka när hon ska föda dom små sen, då är hon juh borta i dryga 10 veckor.. Men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge...:)

Här kommer en bild på Kessu...Som har den stora äran att bli Pappa till denna kull..:)




I helgen som var så åkte jag, Carina & Ewa här från Ludvika till Falun på Skyddsvaktutbildning, och attans vad roligt det var...jag och Carina tog denna utblidning från lite fel håll. men det känns skönt att ha klarat detta iaf. nu är det bara närkampsutbildningen som är kvar, Såkallad Block A och D tror jag det är...Sen är man utbildad Skyddsvakt..:o)

Ha de gott!!

//Sandra





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar